Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

FILORGA: nieuw in ons gamma

13/12/2016: FILORGA: nieuw in ons gamma
Filorga: medisch - cosmetisch gamma

Filorga is de anti-ageing expert met gecombineerde therapieën en heeft al 37 jaar ervaring.

Stel je eens voor dat je ‘s ochtends wakker wordt met een superglad aanvoelende huid, met poriën die zichtbaar verkleind zijn. Dat een verstevigende crème je huid daadwerkelijk wat optrekt, en zo wegsmelt dat je er niets meer van ziet. Dat de teint echt stralender wordt. Het kan, bewijst het Franse huidverzorgingsmerk Laboratoires Filorga.  In het segment ‘potjes van de dokter’ is dit weer zo’n heerlijk merk dat doet wat het belooft. Met bewezen, werkzame stoffen.  

Cocktail waar je huid blij van wordt

Deze lijn met acht producten, die zowel voor vrouwen als mannen geschikt zijn, is door Filorga opgezet als aanvulling op medisch-cosmetische behandelingen. Da’s niet vreemd voor dit concern, want het produceert sinds 1978 al injectables voor mesotherapie, en peelingconcentraten. De cocktail die voor mesotherapie wordt gebruikt, is ook in deze huidverzorgingslijn verwerkt. De basiscocktail die NCTF wordt genoemd bestaat uit 14 vitaminen, 24 aminozuren, 6 co-enzymen, 5 eiwitten die de celcommunicatie activeren, 4 mineralen en 2 anti-oxidanten. Ze worden in een transportbolletje verwerkt dat de mogelijkheid heeft iets dieper in de huid te komen en daar de stoffen vrij te laten. De cocktail belooft een positieve invloed op de aanmaak van fibroblasten, waaruit collageen wordt ontwikkeld, beschermt tegen de inwerking van vrije radicalen, en vertraagt de verharding van de zachte weefsels als gevolg van blootstelling aan vrije radicalen en het normale verouderingsproces.

Werkzaam in de pot én op de huid

Elk product bevat naast de cocktail een aanvullende stof voor extra werkzaamheid. Dit varieert van de sterke vochtbinder hyaluronzuur, tot plantaardige oestrogenen tot milde zuren en extra vitamine C in gestabiliseerde poedervorm. Filorga heeft een slimme slogan:  het percentage werkzame ingrediënten in het product kun je aflezen op de verpakking (en die ligt tussen de 66% en 73%); de werkzaamheid zelf kun je aflezen op je gezicht. En zo is het maar net.

 Filorga